Redline Pads

Jeg har vært så heldig å få bli forhandler av Therese Holmgrens Redline Pads

De er like fine for ledd og muskelplager på både folk og dyr

På bildet er det herlige Monster Merete som får litt behandling

En pad koster 4995.- og hvis du kjøper 2 så koster de 8995.-

Ta kontakt for mere info på tlf : 91321648

eller pm eller mail: merviks@online.no

Jeg og Monsteret bare elsker de paddene Ha en herlig dag folkens

Redline Pads

Redline pad er en fleksible padd med rødt og infrarødt lys.

Redline pad er en brukervennlig lysbehandlingspad med rødt og infrarødt lys med bølgelengdene 660nm / 850nm som gjennom studier viser å kunne ha terapeutisk effekt. Størrelsen på padden er 35x17 cm med hele 152 dioder.

Dette betyr at det er tett mellom diodene, noe som gir en veldig god tetthet / densitet med lys i behandlingsområdet. Redline pad har også en god utgangseffekt på 8000mW.

Redline pad kan bøyes 360 grader, men det er viktig at de ikke brettes. Redline pad har en brukervennlig størrelse som gjør at de kan brukes nesten hvor som helst.

Redline-pad lyser i 30 minutter og kan lett slås på igjen via en på/av bryter på ledningen. Pakken inneholder 1 stk Redline pad, inkludert er også flere belter med borrelås og en ekstern pose til batteriet som kan festes enten til padden eller til beltene.

Den kan plasseres under stallbandasjer for behandling av bein, direkte på nakke, hals eller rygg. Den kan legges direkte under dekkenet eller lignende. Padden kan festes med borrelås / belter. Det er viktig at padden festes slik at alt sitter ordentlig og at du har hesten din under tilsyn hele tiden.

Lysbehandling med rødt og infrarødt lys kan øke blodtilførselen ved å stimulere dannelsen av nye kapillærer og blodårer for å erstatte celler som er skadet.

Dette framskynder tilhelingsprosessen ved å gi cellene mer oksygen og næring. Lysbehandling framskynder også fjerning av avfallsstoffer fra skadet område.

Redline pads kan bidra med å forkorte skadetiden og hjelpe med tilheling på betennelser, forskjellige type skader på eks. sener, ledd, nerver osv.

Redline pads kan også bidra til å løsgjøre muskler, fjerne stivhet og øke funksjonen i lymfesystemet, hvilket også er nødvendig for at alle systemer i hestens kropp skal fungere optimalt.

Behandlingstid varierer fra individ til individ og hva du vil behandle.

Her hjelper vi deg gjerne med vår kunnskap og service. Vi har 8 års erfaring med lysbehandling av hester her i Norge.

Ikke nøl med å be oss om råd, tips eller hjelp! Spar tid og hjelp din hest forebygge skader, restituere seg og komme tilbake etter skade!

Fakta REDLINE PAD: Rødt lys: 660nm (80 dioder) Infrarødt lys: 850nm (72 dioder) Pulsering og tid: 5 ulike frekvenser i 6 sykluser. Padd stenges automatisk av etter 30 minutter. Uteffekt: 8000mW

Kommentarer

Morten

Syns du er flink til å oppdatere siden din

Mina

Morsomt å lese om alle dyra

21.10.2015 20:10

11.10.2015 01:06

Syns Min Philip ser ut som en super duper hest :) Heldige er de som kjøper han

Nyeste kommentarer

09.05 | 20:11

Her kan du gjerne dele dine oljehistorier det er alltid moro å høre om :) Jeg sekger også enkeltoljer hvis du heller vil ha det og div oljeblandinger :)

26.07 | 09:48

Må bare takke igjen for deilig tur, og for ei som ikke har ridd på nesten 30 år var det visst ikke Ulvengutten som hadde mest nerver 😁 Det gikk over, makan til snill fin fyr. Vi kosa oss fælt!! 🤗 ❤️

07.06 | 20:37

Han er helt super :) Kald og rolig, nå går han ute og koser seg med andre åringshingster :)

06.06 | 16:53

Ååå vad roligt se att han sköter sig, har tänkt mycket på honom😀

Del denne siden